Sprekers


Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie over sprekers, partners en het programma!

     


Janet Kooren
Hoofdredacteur Automatie|PMA
 

Joost van Boven
PM Lead - Nutricia Medical Nutrition
Remco Rijsenbrij
Directeur Operations - Signature Foods
Remco is ruim 25 jaar werkzaam in productie/supply chain. Hij heeft een passie voor food en brands. Van oorsprong is hij techneut (werktuigbouwkundige) en heeft zich de afgelopen 18 jaar meer ontwikkeld als bedrijfsman. Hij krijgt er energie van om een organisatie in te richten zodanig dat mensen en machines samen een optimale prestatie kunnen leveren. Hij is 17 jaar werkzaam geweest bij Heineken, waaronder ook 4 jaar als Expat in Congo als brouwerij manager. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Johma als directeur operations.

Boris Neefjes
Algemeen Directeur - Delfluent Services B.V.
Boris is zijn carriere in 1986 begonnen op de wilde vaart en heeft 10 jaar de operations en maintenance aan boord van zeeschepen mogen begeleiden als hoofdwerktuigkundige. Sinds 2015 is hij werkzaam als Algemeen Directeur bij Delfluent Services B.V. en in die functie verantwoordelijk het inzamelen en zuiveren van afvalwater voor bijna anderhalf miljoen inwoners en zo’n veertigduizend bedrijven in de regio Den Haag. Daarnaast is Boris moduleleider Asset Management & Maintenance van de Master of Engineering aan de Hogeschool Utrecht.

Ron Verleun
Manager Sales & Marketing - VSE Industrial Automation

John van Leeuwen
Voorzitter NEC65 en Key Accountmanager Process Industry bij Weidmüller 
John van Leeuwen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de procesindustrie. Na verschillende functies binnen deze wereld kent John de uitdagingen zowel op het gebied van de operations als aan de engineering kant. In zijn huidige functie als Business Development Manager Process, komt zijn expertise op het gebied van procesautomatisering en de daarbij behorende infrastructuur alsmede explosieveiligheid en functionele veiligheid hem heel goed van pas.

Ruud Timmermans

Ruud Timmermans
Global Automation Lead VTTI

Celeste Martens

Celeste Martens
Maintenance bij Croonwolter&dros

Maintenance manager of the year 2018

 

Jordy van der Velde
Innovation & Exploration Manager - WEMO Nederland
Jaapjan Blom
Buyer CAPEX - Nutricia Medical Nutrition
formulier voor congres
 formulier voor congres