Sprekers


Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie over sprekers, partners en het programma!

     


Janet Kooren
Hoofdredacteur Automatie|PMA
 

Joost van Boven
PM Lead - Nutricia Medical NutritionDOWNLOAD DE PRESENTATIE

Remco Rijsenbrij
Directeur Operations - Signature Foods
Remco is ruim 25 jaar werkzaam in productie/supply chain. Hij heeft een passie voor food en brands. Van oorsprong is hij techneut (werktuigbouwkundige) en heeft zich de afgelopen 18 jaar meer ontwikkeld als bedrijfsman. Hij krijgt er energie van om een organisatie in te richten zodanig dat mensen en machines samen een optimale prestatie kunnen leveren. Hij is 17 jaar werkzaam geweest bij Heineken, waaronder ook 4 jaar als Expat in Congo als brouwerij manager. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Johma als directeur operations.

DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Boris Neefjes
MoE-MAM Moduleleider Asset & Maintenance
Management - HU University of Applied Sciences
Utrecht

Boris is zijn carriere in 1986 begonnen op de wilde vaart en heeft 10 jaar de operations en maintenance aan boord van zeeschepen mogen begeleiden als hoofdwerktuigkundige. Sinds 2015 is hij werkzaam als Algemeen Directeur bij Delfluent Services B.V. en in die functie verantwoordelijk het inzamelen en zuiveren van afvalwater voor bijna anderhalf miljoen inwoners en zo’n veertigduizend bedrijven in de regio Den Haag. Daarnaast is Boris moduleleider Asset & Maintenance Management van de Master of Engineering aan de Hogeschool Utrecht.
 

Ron Verleun
Manager Sales & Marketing - VSE Industrial Automation

 

DOWNLOAD DE PRESENTATIE

John van Leeuwen
Voorzitter NEC65 en Key Accountmanager Process
Industry bij Weidmüller 

John van Leeuwen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de procesindustrie. Na verschillende functies binnen deze wereld kent John de uitdagingen zowel op het gebied van de operations als aan de engineering kant. In zijn huidige functie als Business Development Manager Process, komt zijn expertise op het gebied van procesautomatisering en de daarbij behorende infrastructuur alsmede explosieveiligheid en functionele veiligheid hem heel goed van pas.

DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Ruud Timmermans
Global Automation Lead VTTI


DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Celeste Martens
Maintenance Manager bij Croonwolter&dros
Celeste Martens is verantwoordelijk voor de Asset Management afdeling binnen Croonwolter&dros Infra. Daarnaast is zij Maintenance Manager of the Year 2019. Celeste vindt de medewerkers de meest belangrijke en waardevolle assets van het bedrijf. Echter kennen veel techniekbedrijven een tekort aan technici. Ze zal vertellen welke smart maintenance technieken er worden toegepast binnen Croonwolter&dros om zo efficiënt mogelijk te werken, en hoe zij ervoor zorgt dat de medewerkers hun leven lang leren.


DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Jordy van der Velde
WEMOdernizer - WEMO Nederland

Jordy is in zijn functie continu bezig om de organisatie flexibel en toekomstgericht te maken. Door strategie, bedrijfscultuur en organisatiestructuur samen te voegen ontstaat er een coherent geheel dat in staat is om snel te reageren op marktbewegingen. Er is geen bedrijf in de wereld die zal beweren dat innovatie geen kritisch onderdeel is van de bedrijfsvoering. Stilstaan is achteruitgang. Waarom zijn er zoveel bedrijven die hier echter moeite mee hebben? Jordy zal bespreken wat WEMO anders doet met als ultieme doel om mensen te triggeren om na te denken over hun aanpak en mindset qua innovatie.


DOWNLOAD DE PRESENTATIE

Jaapjan Blom
Buyer CAPEX - Danone

Jaapjan is negen jaar werkzaam als inkoper voor indirecte goederen en diensten in verschillende sectoren. Sinds vijf jaar werkt hij bij Danone / Nutricia waar hij als inkoper o.a. verantwoordelijk is voor de aanschaf van machines (‘’CAPEX’’) en technische diensten en onderdelen (‘’OPEX’’). Als inkoper is hij er op gespitst om de commerciële kant van technische projecten transparant te maken en door slimme contracten de dienstverlening van leveranciers te verbeteren.


DOWNLOAD DE PRESENTATIE

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren